#27 Juni 2013

En sak jag har märkt är att jag har kommit av mig i bloggningen, jag har ingen lust, för jag har varit slarvig så länge och struntat i designen- som jag nu ska ordna upp. Detta har hänt förut, att jag kommit av mig och sedan bara skrivit någon gång i veckan- och då om helt ointressanta saker. Min statistik går ner och inte vinner någon på det för den delen. Nu är det skärpning som gäller!
 
Min fokus just nu är hundträningen. Jag jobbar och sliter med hundarna två gånger/dag, så vi är bättre och starkare till National. Denna gång startar jag med fler hundar, så det blir dubbelt så många ekipage. Den jag är mest stolt över- det är Karl. Karl har aldrig kunnat vara lös, han har bara fokuserat på allt annat- Åååå kolla grannen! - KATT! -Vad var det? Amen ni fattar, men nu kan han äntligen vara lös! Vi har gått i dalar och upp för berg, in i tunnlar och hittat ut till ljuset, svett och tårar. Jag blir tårögd av att bara tänka på hur mycket vi har slitit och jobbat med varandra, som faktiskt gett resultat. Jag kan köra agility med honom på klubben när en katt står och tittar i slänten, jag kan ha honom lös när vi tränar rallylydnad/lydnad och faktiskt lita på honom! Tanken är att vi ska starta i rallylydnad på national, men vi får se, han ska jobba så mycket den dagen. Jag är stolt över honom & mig själv! Jag trodde det var omöjligt, men jag hade och har som motto:
Never say never. Jag jobbade och jobbar som fasen. Det största hjälpmedlet jag har använt mig av är klickern. Att klicka in honom så fort han tittar på mig och lyssnar.
Det har lett till att vi har kommit närmare varandra och hans kontakt är nästan lika bra som Iduns.
Just nu jobbar vi mycket på agility banan, att kunna ta några hinder med fokus på mig och inte dendär katten som alltid står i slänten och retas med hundarna. Att den inte är död ännu är ett mirakel! Förlåt att jag säger det, men hund och katt- njaaa..
 
Kanske det blir en agilityhund av denna terriern? Vi får väl se vart intresset lägger sig, men jag tror att om vi jobbar tillräckligt hårt- så klarar vi det. Tillsammans.
Jag ligger ned på MARKEN nu förtiden! :D
 
Platssittande? ;)
godis, godis, godis, godiiis!!!
Ska vi buuuuuuuuuuuusa elle'??
Inkallning!
 
Ge mig en godiiiis!!! eller, hela burken kanske!?
 
 -
Igår klickade jag hem en svart hundförarväst också, märket är Boberg och kommer från Engelssons :) Den sägs vara jättebra i alla fall :D Den är för tjejer och killar i alla storlekar.
-LÄNK-
 
--
Nu i eftermiddag ska jag ägna mig åt trimning av hundar, anmälning till national och se på min favorit kriminalserie- Den som dräper.
 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!