#28 Juni 2013

Helt vanlig dag idag, förutom att det är ett svenskt belieber projekt idag som jag deltar i, dock inte jätte mycket, men jag försöker i alla fall.
Nåväl, dagen började med att lilla Elvis väckte mig. Klockan var runt tio så det var väl lika bra att stiga upp, skulle jag ha försökt somna om skulle jag ha sovit till ungefär nu.
 
Morgonträningen med hundarna gick bra, idag var det fokus på slalom inom agilityn. 
Med Idun och Elvis körde jag slalomingångar från alla håll och kante. Jag prövade även att byta sida när dom har startat i slalomet, med Idun var det inget problem där inte utan hon körde på, Elvis däremot... Han började vrida och vända när jag gjorde så, så jag sket i att bråka med honom och körde på som vanligt.
Karl tränade jag slalom med också, men lite enklare. Vi hade 12 pinnar idag och han gjorde det helt felfritt 3/5 ggr. Han brukar nämlingen hoppa ur slalomet när sista porten kommer varje gång nästan, men med övning så gjorde han det bara 2 ggr.
Östen & Troja körde jag rallylydnad med, Östen för att han ska vara med på uppvisningen på national (fått tillfrågan om jag kan visa hur rallylydnad går till innan själva träningstävlingen är) :) Så då valde jag Östen, som är lite för liten ännu för att tävla, men han kan ändå allt redan så varför inte? :D Troja fick köra rallylydnad för hon verkligen älskar det och sedan vågar jag inte ha henne lös vid alla katter som springer.. På national förra året skulle hon nästan ha vunnit över Idun om hon inte satt sig och skita på planen, som hon alltid gör... Varför hon gör det är för att hon blir så uppspelt så hon skiter ner sig, det gör hon även varenda grytträning vi är på tokfian. ;)
 
Innan jag skrev detta inlägg så har jag lekt lite med bildredigering. Jag har nu lärt mig hur man får bäst skärpa på bilderna som man lägger upp på bloggen, till hjälp hade jag Linneá som har skrivit om det.
Bilden före redigering:
Efter:
 
Senare idag ska jag och mamma till skogen och köra lite drag på 3 km, sedan ska vi nog och bada och efter det blir det agility planen med Idun, Elvis & Karl :) 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!