Sent inlägg

Denna gång har jag faktiskt en ursäkt för min inaktivitet på bloggen.
Förra veckan åkte vi nämligen på tjänstehundsutbildning för ungdomar med hund. En vecka fylld av aktiviteter! Från klockan 05:30 till klockan 00:00 var vi i full gång. Jag och Östen har haft det riktigt kul. Bland annat har vi provat på personspår i spår, vind och ljud. Det som lockade Östen mest var spåret, men han var väldigt duktig även i vind. Ljud var väldigt ointressant och han tyckte det var roligare att jaga flugor istället. Vi har fått många nya erfarenheter och Östens passivitet har förbättras markant. 
Efter lägret har jag spenderat tid med Bettan, vi har åkt båt och ätit ute, fjantat runt och badat i massor! 
 
Igår träffades jag och Juliette för en sista träning innan national, vi åker nämligen dit imorgon. Varmt som sjutton och med rävsvansen nedstoppad i fickan gick vi till klubben med tre taggade terrorister.
En riktigt grym träning var det. Med rävsvansens hjälp körde alla hundar maxfart, nya tävlingsföremålet är hittat! Film kommer så fort som möjligt.
 
Valparna har också utvecklatsjättemycket! De växer så det knakar och de är redan fyra veckor gamla. Alltså är det fyra veckor kvar tills det är dags att ta förväl av de små liven, när de ska flytta till sina nya hem. 
Elvis rehabilitering går jättebra! Vi är 2 månader före i planeringen vi fick. Hans snabba tillfrisknande förvånar alla veterinärer och ingen förstår riktigt hur det har kunnat gå så bra för honom. 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!