Agilityträning, vad är det egentligen?

Under min vanliga filosofi minut när jag sitter och äter, så tänkte jag på hur riktigt grym Östen verkligen var på onsdagsträningen i förrgår. Utvecklade och började tänka- vad är träning egentligen? (Nu syftar jag på agilityträning)
 
Man tränar för att få ett lyckorus, om man inte tränar på tre dagar får man abstinens och gör allt för att få komma till klubben. När man får det älskade lyckoruset efter en riktigt bra träning, är man som lyckligast. Man ser alla problem som problemfria.
Jag själv anser att agilityträning är mer eller mindre en drog ;)
 
Som jag skrev, så var det en riktig sjuhelskottas bra träning i onsdag! All fart, handling och självständighet fanns där! Ska jag vara ärlig så blir vi två riktigt farliga på JRTC:s KM på National! Vi får även försprång mot klass 2 och 3 hundarna, då de får en kortare idealtid. Så sätter vi två nollor så har vi en stor chans att få bucklan :D
 
Idag är det nio dagar kvar till Marma AKA tjänstehundsläger för ungdomar. Taggad till max! 
 
Ha nu en riktigt, riktigt bra midsommar så ses vi på kommande tävlingar!
 
 
 

Välkomna till världen

FORNNORDISKA KULLEN -14
Orions Loke HANE vit med svart öra
 Orions Balder HANE, trefärgad
Orions Tyra TIK, trefärgad 
 
Som det ser ut nu så är en hane och Tyra tingade. Tyra stannar mest troligt kvar i kenneln, liten släthårig tik. Skulle tippa på att hon blir 12,5"

Sunny Sunday

Varit ute och tränat och fotat i princip hela dagen. Jag har tränat Östen till Lydnads KM:et, lydnad är verkligen inte våran starka sida, haha! Visst motivationen finns ju där, men att "hålla en äcklig träpinne i munnen och ligga still i två minuter, i helskotta heller att jag ställer upp på det!" Lite avdrag här och där räknar jag med, liksom att få placering. Östen är riktigt grym förutom det. Agility är väl ändå våran grej.
Påtal om agility! Nu när det är högsäsong så tipsar jag om ett par sjukt härliga skor! De kommer från agilitybutiken och jag har själv fått prova dessa kostnadsfritt. De äger verkligen! Passa på nu när det är fri frakt och utförsäljning av dessa skor!!!!
 
Dita Extreme SR-10 Women
Dita extreme SR-10. Reapris: 650 kr, ord. pris 999:-.Klicka på bilden för att komma till varan.
 
Planen för ikväll är att åka till klubben och träna grunder med Östen och Karl, om någon vill hänga på och träna på fart, självständighet och slalomingångar, så är det bara att komma! Vi är där från 19:00 till 20:00.
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!