Back On Track

Tillbaka i spåret igen!
Sommaren har varit hur bra som helst och har verkligen tagit vara på tiden, därav min inaktivitet på bloggen.
Idag har vi stressat rejält efter skolan, nu när jag går på Jensen i Örebro så hinner man inte mycket om dagarna. I alla fall slutade jag vid fem, gick och åt med ett par killkompisar och sedan tog jag bussen raka vägen hem och åkte på onsdagsträning, vi körde mest starter och k-fält, men även mer basic som framåtskick osv. Efter träningen gick vi till lydnadsplanen och skott tränade Östen.

I helgen var det agilitytävling i Örebro, inflikar att vi tidigare har tagit en pinne i agilityklassen i Frövi. I helgen gjorde vi det igen, en till agilitypinne och en första placering tog vi hem! Han går så himla fint just nu, min stjärna! Sedan har vi fått många diskar, Östen har blivit så pass självständig så han tror att han kan köra sin egna väg genom banan! Finns väl både positivt och negativt i det läget, det positiva är att han har bra fart och det negativa är att hans självständighet kanske drar åt fel håll ibland.
Alltså är det bara en pinne kvar till uppflytt, så himla grym! Nästa agilitytävling blir i Kumla om två veckor, men först ska vi på äventyr till Skåne med Juliette.
 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!