Ellinor Sandin

 
Jag som sitter bakom datorskärmen och driver denna blogg heter Ellinor Sandin och sitter som Ungdomsansvarig, agilityansvarig och lydnadsansvarig i Jack Russell Terrier Club of Sweden sedan årsskiftet 2014.

Jag är född i en liten by i norrbotten en kylig natt i semtember -98. Sedan jag var fyra år har jag trånat efter att få en hund, då var drömmen att få en pudel. Jag tillbringar min fritid i skogen och agilityplanen och min hobby är hundar. Helgerna tillbringas på olika hundsports-tävlingar sedan fem år tillbaka.
 
När jag var 10 år upptäckte jag hundrasen Parson Russell Terrier (väldigt ovanlig i norrbotten), så jag började googla om rasen och upptäckte då den engelska varianten, Jack Russell Terrier. Jag blev väldigt intresserad och även mamma. Sommaren -08 flyttade vi ner till Lindesberg, Örebro län, där vi skaffade oss våran första JRT. Åren gick och tillslut hade jag sammanlagt sex hundar av denna underbara ras, en kennel i JRTC och ett stort intresse av jack russell! 
 
Till hösten börjar jag studera Juridik/kriminologi på JENSEN gymnasium i Örebro, ska sedan utbilda mig till åklagare eller kriminolog. Min största dröm är att en dag kunna ta över Orions kennel och avla vidare på våra gener som vi har skapat sedan våren -11.
 
Kontakt:
Maria Ellinor Sandin Vallerström
Östermalmsvägen 5,
711 31 Lindesberg.
Email: ellinorsandinw@jrtc.se
Mobilnummer: 0730-654 110
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!