Agilityträning+personspår+grytjakt

Idag har vi hunnit med mycket! Först till skogen med alla hundar på en långpromenad, medans jag gick med alla fem hundar så gjorde mamma själv ett personspår, som träning till Marma! Östen och Karl fick testa ett lite längre spår, Östen som ska till Marma var absolut klockren! Han följde spåret otroligt bra!
Karl är erfaren av det så han är duktig han med, dock lite ivrig i starten när selen åkte på, men han kom in i uppgiften fort. Sedan åkte vi till klubben där jag tränade med grabbarna, Östen körde delar av en stor bana, fokus framåtsug och slalom. Östen utvecklas mer och mer, det är bara att säga kommando fram så sticker han ungefär fem hopphinder före tills man bryter honom om man ska svänga med ett lätt "chihuahua pip". Ser verkligen fram mot debuten och det faktum att det finns rejält mycket att hämta hos honom. Sedan körde jag hela banan.. 
Karl körde jag på samma sätt med och även han är duktig!
 
Sedan har vi bokat in Finska grytprov i augusti i en hel helg, så om Östen klarar alla 3 prov så blir han finsk grytchampion på EN helg!! Det ser vi också fram emot, det kanske krockar med Barcelona resan som jag och några vänner ska på, men då får mamma åka med honom, hoppas bara att han sköter sig med henne, då det är jag som kör honom i vanliga fall! 
Bjuder även på två bilder på Trojas fästman, han är 31,5 cm i mankhöjd, så om ni vill ha små small-russlar så se hit! Troja är 32 cm.
 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!