LOV

...efterlängtat.
Vad ska jag göra/ vad har jag gjort då?
 
Söndag: Var det russellträff på klubben, vi tränade och umgicks och hade det trevligt. Jäklar vilken värme! Svetten bara rann på oss när vi sprang. Både Östen och Karl var lite halvt ofokuserade och nosade och hade sig, Karl han gjorde loopar åt kors och tvärs och lyssnade inte på kommando, utan valde sin egna lilla väg genom banan, men det gick! Sedan la vi oss och slappade och såg på pretty little liars och senare på kvällen så gick vi en promenad. En video fick vi till, dock var det nog film från i fredags, kommer inte ihåg riktigt. Som ni ser är det mycket basic, men jag fick in lite kombinationer iaf.
 
Måndag: Var det en lite större gruppträning på klubben, vi tränade i sammanlagt 5h och vi var ett gäng på ca. 10 pers, kul! Alla verkade ha roligt och vi delade upp banan i 2 delar och sedan körde vi hela, vi hade en lite svårare bana och en lättare, så både nybörjare och klass 3 hundar kunde vara med. Jag och Östen kämpade på i både lätt och svår, jag valde att ta något svårare hinderkombinationer ibland, dock ville jag inte trötta ut honom så jag körde mest lätt eftersom han inte är van med så långa pass. Som tur var hade vi plats i skuggan så vi var svala och taggade när vi var inne och jag tyckte det flöt på riktigt bra! 
 
Lånad bild, ph: Jessika
 
Tisdag: Alltså idag, har vi gassat i solen, fotat gruppbilder på hundarna, ringtränat med fokus på passivitet vid uppställning, gått promenader och ätit tonvis med glass.
 
PLANER FÖR VECKAN:
Onsdag:
Upp tidigt, gå på långpromenad, agilityträning med inriktning slalomingångar och framåtskick, Camilla kommer på em. och sover här, sedan ska vi vara på stan och gå på bio.
Torsdag:
Vara med Camilla en bit in på em, fota och gå på stan. Sedan promenad, klickerträning, (tror jag, annars lydnad) och fylla i Östens tävlingsbok och anmäla till våran första agilitytävling.
Fredag:
Agilityträning på klubben med grabbarna och där ska vi gå aspensäng med mamma. Senare på kvällen åker jag till Camilla och sover där.
 
Sedan har jag inget planerat, en träning med Heidi och Juliette ska klämmas in under helgen samt massor med plugg!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!