Nollorna var kusligt nära...

Östen är inmätt som Small hund nu! :D
 
Hoppklass: 
Bra bana, lätt som en plätt helt enkelt. Med pinnen i handen så stannar Östen och luktar på skylten brevid tunneln som förra startnummer hade kissat på... Så där fick vi en vägran och fem extra sekunder för att jag inte fick bort honom därifrån på ett tag. Annars kanonfint lopp men tyvärr dog kameran så det blev ingen film :/
En sjundeplats (resten nollade och fem stycken fick fem fel, varav tre av dom fick fel vid just den tunneln som vi fick fel på. Dock ingen disk vilket var målet med tävlingsdagen.. Om inte fem felaren skulle kommit skulle vi tagit en första eller andraplats, rackarns!
 
Agilityklass:
Jättefint lopp, bra fart och väldigt bra KF och slalom! Hela banan nollad och sedan sista hopphindret... rackaren tar hindret från fel håll och diskar oss! "Helskotta" var det ända jag fick ur mig ;) Film kommer upp senare, i filmen så framgår det att våran tid var 36 sek. och ref. var 48,5. Vi skulle ha vunnit loppet, tagit en pinne och stått på prispallen med 10kg hundmat. Är i alla fall jättestolt över Östi och våran debut är gjord med bravur!
 
 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!