Work hard, play hard

En liten notis är att jag har blivit invald till styrelsen till Ungdomsansvarig i Jack Russell Terrier Club of Sweden. Har även uppdaterat alla hundarnas flikar, men det är inte riktigt klar än, ska uppdatera meriter och skriva en liten mer sammanhängande text om alla hundar. Förra var nämligen ,,enligt mitt tycke,, rörig.
 
Idag har vi lagt viltspår, som vi ska gå imorgon- ett åt Östen och ett åt Karl. 
Elvis fick även köra ett litet kortare spår som fick ligga i ca. 1h medan vi gick långpromenad. Han var lite smått stissig i spåret, men hittade till slut. 
 
Vi har även varit på agilityplanen där jag tränade Östen och Karl, Karl var imponerande duktig och gjorde bara fel en gång på tre lopp! Vi har kommit på att man inte ska ha någon belöning till honom, för då blir han för taggad och springer åt kors och tvärs. I början fick vi ha bollen för att han överhuvudtaget skulle stanna på planen, men inte längre. Östen han gjorde inte fel en enda gång, jag delade upp en bana på 24 hinder på två delar, och körde varje del två gånger var och även rep. av slalom och framåtskick. Sedan avslutades träningen med att köra hela banan på en gång utan att belöna på KF och efter slalom. 
 
Sedan har vi tagit det lugnt, Idun går in i vecka 4 idag och Troja i vecka 3. Idun mår lite halvkasst och vill gärna gosa och sova. Sova är lixom hennes dagsgöra, hon vill inte följa med ut om man går ut på bakgården, utan ligger helst i sin lilla korg och vilar. Vilket jag anser vara ett ganska stort tecken på dräktighet. Hon är även väldigt illamående och vill helst inte äta alls, utan vi har köpt blötfoder som vi får muta henne med.
 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!